Tilbud

Leyla Yoga Bra – flere farver

425.00 Kr. 299.00 Kr.

Ryd

Stilig yogatop med den smukkeste ryg

Giv dem bag dig noget at kigge på. Yoga-bh i bambus uden syninger. BH’en har en smuk ryg med lækre strop detaljer og enkelt design fortil. Denne bh er en absolut favorit – også uden for yogasalen.

Yoga bh’en er lavet i bambus, som indeholder et naturligt stof, der giver en rigtig god antibakteriel effekt. Pga bambussens runde og glatte fibre er materialet meget blød og lækker. Vær opmærksom på at bambus er et naturmateriale og derfor ikke så slidstærkt som kunstmateriale. Det skal behandles nænsomt ved vask (max 40 gr. og må ikke tørretumbles). Bambus også er et meget miljøvenligt valg, da den vokser mange meter hver dag – uden gødning. Bambussen selvsår sig også, så den er nem at dyrke økologisk uden brug af pesticider. Og så er bambus 100% biologisk nedbrydelig ♥

Toppen er normal i størrelsen.
Materialet er stretchy og varen kan byttes, hvis ikke størrelsen passer.
Materiale: 82% Bambus viscose, 13% Polyamid, 5% Elastan

Farve: Aubergine og Beautiful Black

Læs mere

Run & Relax er udviklet af Vibeke Klemetsen, der er en anerkendt norsk yogainstruktør. Vibeke har arbejdet med yoga i mere end 20 år og har speciale i Ashtanga og yoga for gravide. Hun er en smuk og charmerende ildsjæl, der (heldigvis) har kastet sin kærlighed på at lave lækkert yogatøj i meget høj kvalitet. Hendes designs er flotte og har en rigtig god pasform, der passer til alle hvad enten man er hardcore yogaudøver eller nybegynder.

vibeke_nyt