Moonchild Printed Leggings – Blazing Sun

698.00 Kr.

Medlemspris 628.20 Kr.

Bliv fordelsmedlem her

  • Spar 10%
  • Fri fragt over 500 kr.

Ryd

Skønne yoga leggings i smukt print. Også egnet til hot-yoga

En absolut favorit!  Perfekte til yoga, men udgør også et lækkert outfit sammen med din yndlings sweater eller skjorte.

Moonchild Leggings i det nye Blazing Sun print er den perfekte kombination af japansk shibori farveteknik og skandinavis minimalisme. Disse smarte leggins kombinerer den fine marsala farve med gul kontrast strib ned langs siden af tights’ne.

Disse smukke favorit leggings er fremstillet i en silkeblød og behagelig kvalitet. De har høj talje, god pasform og er lavet i et svedtransporterende materiale. De er særligt velegnede til hot yoga, men kan naturligvis bruges til alm. yoga, pilates, mv. De bliver hurtigt dine nye favorit leggings og er perfekt til yoga, pilates og træning.

Vi synes, det er så sejt, at de er danskdesignet, nemlig i Smilets By, Aarhus af en skøn designer og yogaentusiast, nemlig Louise Wang. Designed by women – for women.

Vi er begejstrede for at Moonchilds lækkerier er produceret i Portugal – på en fabrik, som de danske ildsjæle jævnligt besøger og ved selvsyn kan se forholdene og hvordan tøjet bliver produceret.

Yogatøjet er STEP (”Sustainable Textile Production”) by OEKO-TEX® Certificeret level 3 (højeste niveau), hvilket opnåes ved vurdering af miljøvenlige produktionsteknologier, fair arbejdsmiljø og sikkerhed på arbejdspladserne.

OBS! Størrelse: Disse leggins er normale i størrelserne. Leggings er i fuld længde.  Størrelsesguide: XS (34), S (36), M (38) L (40), XL (42) og 2XL (44). Hvis ikke vi har din str., så kontakt os.

Materialet er stretchy og varen kan byttes, hvis ikke størrelsen passer.
Fri returret på yogatøj. Kontakt os for gratis returnota.

Materiale: 86% Polyamid og 14% Elastan

Se andre farver og matchende styles her 

Læs mere