Tilbud

Bamboo T-String Bra True Blue

425.00 Kr. 298.00 Kr.

Ryd

Stilfuld yogatop med den smukkeste ryg
Bamboo T-String Bra kan gøre et hvert yoga outfit stiligt med den smukke strop ryg. Perfekt til yoga og pilates. Denne bh er en absolut favorit – også uden for yogasalen.

Yoga bh’en er lavet i bambus, som indeholder et naturligt stof, der giver en rigtig god antibakteriel effekt. Pga bambussens runde og glatte fibre er materialet meget blød og lækker. Vær opmærksom på at bambus er et naturmateriale og derfor ikke så slidstærkt som kunstmateriale. Det skal behandles nænsomt ved vask (max 40 gr. og må ikke tørretumbles). Bambus også er et meget miljøvenligt valg, da den vokser mange meter hver dag – uden gødning. Bambussen selvsår sig også, så den er nem at dyrke økologisk uden brug af pesticider. Og så er bambus 100% biologisk nedbrydelig ♥

Toppen er normal i størrelsen. Kun str. S tilbage
Materialet er stretchy og varen kan byttes, hvis ikke størrelsen passer.
Materiale: 82% Bambus viscose, 13% Polyamid, 5% Elastan

Farve: True Blue – passer til Bandha true blue tights 

Læs mere

Run & Relax er udviklet af Vibeke Klemetsen, der er en anerkendt norsk yogainstruktør. Vibeke har arbejdet med yoga i mere end 20 år og har speciale i Ashtanga og yoga for gravide. Hun er en smuk og charmerende ildsjæl, der (heldigvis) har kastet sin kærlighed på at lave lækkert yogatøj i meget høj kvalitet. Hendes designs er flotte og har en rigtig god pasform, der passer til alle hvad enten man er hardcore yogaudøver eller nybegynder.

vibeke_nyt