Tilbud

Green Goddess Visualisering

99.00 Kr. 49.00 Kr.

På lager

Green Goddess Visualisering

Green Goddess Visualiseringen guider din underbevidsthed, så du føler dig sikker, tryg, elsket og accepteret. Det vil mindske de former for indre stress, som kan få kroppen til at crave dårlig mad og sabotere alle gode vaner.

Visualiseringen vil hjælpe dig til at finde ro og overskud, selv i en travl hverdag med mange gøremål. Den vil hjælpe dig med at finde din indre kilde til overskud og energi – uden at tappe på dine egne ressourcer.

Download visualiseringen til din computer og overfør til mp3 afspller, iPhone, iPod eller lignende. Varighed 22 minutter.

Online levering:
Download link finder du på bekræftelesssiden og i din ordrebekræftelse, som sendes til din e-mail, så snart din ordre er gennemført.
Iphone: Tryk  på link, åbn i Chrome eller Safari. Vælg download ikonet (kasse med pil ud) og tryk ‘føj til hjemmeskærm’
Android phone: Tryk på link. Tryk på play og  for download.

Læs mere om visualiseringen herunder 

 

Læs mere

Den vil hjælpe dig til at kunne drage omsorg for andre, uden at dræne dig selv. Den vil hjælpe dig til at kunne bevare din indre balance og ro, på trods af ydre stressfaktorer. Visualiseringen vil hjælpe dig til at drage bedre omsorg for dig selv, hele indre stress, som skaber kaos i dit hormonsystem og med tiden gøre dig syg. Visualiseringen vil hjælpe dig tilbage i balance.

Lyt til denne visualisering hver aften inden du falder i søvn. Visualiseringen sætter din hjerne til at arbejde på de samme hjernebølge-niveau, som børn fungerer bedst på, og som gør dem i stand til at lære og kopiere så utroligt meget fra omverdenen på meget kort tid. Nemlig det niveau, hvor man kan tale direkte til underbevidstheden og på den måde undgå den analyserende dagsbevidsthed.
Det gør ikke noget at du falder i søvn, mens du lytter.

Download visualiseringen til din computer og overfør til mp3 afspller, iPhone, iPod eller lignende.
• Visualiseringen virker bedst, hvis du bruger høretelefoner. Hvis ikke det er muligt er et godt anlæg med højtalere også i orden.
• Inden du går i gang, skal du sikre dig, at du ikke bliver forstyrret, og at du er i et stille rum.
• Slap fuldstændigt af. Det gør ikke noget, at du falder i søvn under visualiseringen.
• Der er ikke nogen ”forkert måde” at visualisere på. Selvom du kommer til at tænke på andet eller ikke kan koncentrere dig eller give slip – så bare rolig. Visualiseringen virker stadig.

God fornøjelse!