Splat tandpasta – flere varianter

Fra: 39.00 Kr.

35.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem

Ryd

SPLAT – en sund vej til hvidere tænder – uden at ødelægge emaljen

SPLAT økologisk flour-fri tandpasta er en sund måde at passe på dine smukke tænder.

SPLAT indeholder kun naturlige ingredienser, æteriske olier og plante-ekstrakter indgår i alle SPLAT’s tandpastaer.

Det betyder, at SPLAT’s produkter IKKE indeholder syntetiske antiseptiske midler
som triclosan eller chlorhexidin. Skumdannende middel er minimalt.

SPLAT er også fri for natriumlaurylsulfat og saccharin og er produceret under CO2-venlige forhold.

Med SPLAT børster du tænder med omtanke for både egen sundhed og miljøet.

Klinisk dokumentaton på alle produkterne.

SPLAT er unikt – både i design og smag:

Vælg mellem disse flour-fri SPLAT tandpasta:
INNOVA Intensive Strengthening Of Hypersensitive Teeth  (99 kr):
Velegnet til dig som har paradentose og tænder med slibeskader. Den afhjælper inflammationer og blødninger i tandkødet og styrker tændernes faste væv, samt forebygger og forbedrer paradentose. Organisk og slibe-fri tandpasta til hyper-sensitive tænder. Styrker overfølsomme tænder og den indeholder hydroxyapatite, et aktivt stof som er komponeret til tandemalje. Anti-inflammatorisk, hæmostatisk, desensibiliserende, remineralizing virkning.
Sensitive (39 kr.): Sensitive bioaktive tandpasta, afhjælper emaljen med hydroxyapatit, som beskytter tænderne mod mikrorevner og reducerer følsomheder og isninger. Æteriske olier af kamille og citron dulmer og har en antibakteriel og antiseptisk virkning på tandkødet. Særlig godt til blødende gummer.
Lavandersept (39 kr.): Bioaktive tandpasta med anti-inflammatoriske æteriske olier fra lavendel, rosmarin og timian, som er specielt udviklet til effektiv beskyttelse mod bakterier samt forebyggelse af parodontal sundhed, tandkødsbetændelse og stomatitis.
Magnolia (59 kr.) En organisk tandpasta med et lavt slibe indhold. Utrolig god effektivt på følsomme tænder. Æteriske olier af kamille og citron dulmer tandkødet og har en antibakteriel og antiseptisk virkning på tandkød og gummer.
Zero Balance (79 kr.) Allergivenlig tandpasta uden smag og konserveringsmidler.

Børst dine tænder med Soladey Ion5 tandbørste og få ren mund på en helt ny måde, hvidere tænder, sundere tandkød, mindre plak mv.

Læs mere og se varedeklaration her under 

Læs mere

SPLAT er en international virksomhed som fremstiller økologisk tandpasta,
mundskyl, tandtråd og andre produkter til mundhygiejne. Produkterne
er af høj kvalitet og fremstilles under høj hygiejnisk og kontrollerede forhold.

SPLAT har en ultra moderne øko-fabrik med organiske farmaceutiske produkter
som udvikles og produceres i samarbejde med mere end 80 europæiske og japanske samarbejdspartnere. Produkterne fremstilles i små mængder af gangen og i en økologisk ren region i Valdai samt i Italien og Tyskland.

SPLAT er bevidst om menneskets ansvar overfor naturen og gør alt hvad der er
muligt for at minimere det miljømæssige fodaftryk. Deres produkter indeholder
naturlige planteolier og ekstrakter, som sammen med moderne teknologi er til gavn for din mundhygiejne og for miljøet. Fremstillingen har CO2-neutral status og er blevet certificeret til at overholde internationale standarder for GMP Kosmetik og ISO 9001. Deres produktion er fuldt ud miljøvenlig og er certificeret af Prima Klima

SPLAT INNOVA Intensive Strengthening Of Hypersensitive Teeth 

En organisk og slibe-fri tandpasta til hyper-sensitive tænder.

Tandpastaen styrker overfølsomme tænder og den indeholder hydroxyapatite, et aktivt stof som er komponeret til tandemalje, og den har det blegende enzym Tannase, samt E-vitamin, og stevia og drue frø ekstrakter.

Komplekset har en styrkende virkning på anti-inflammatorisk, hæmostatisk, desensibiliserende, remineralizing og mod karies

Efter en måneds brug af INNOVA® tandpasta, vil du opleve en forbedring af tændernes følsomhed, samt mindre plak-dannelse.

Den afhjælper inflammationer og blødninger i tandkødet og styrker tændernes faste væv, samt forebygger og forbedrer paradentose.

Aktive ingredienser: INNOVA slibe-fri tandpasta har en effektiv dosering af hydroxyapatit (6%) i aktiv nanoform der trænger dybt ind åbne dentinkanalerne og helt forsegler dem, styrker emalje, og nedsætter overfølsomhed af tænderne , herunder cervikal områder.

Indeholder ikke: fluorid, parabene, SLS, farver, chlorhexidin, triclosan, kaliumsalte, aluminium forbindelser, calciumcarbonat, aggressive slibemidler, phosphater og pyrophosphater, natriumsaccharinat, og produkter af animalsk oprindelse.

Indeholder ikke kunstig farve eller miljøforurenende mikro-plastik.

Dokumenteret effekt:
mHAP i effektiv dosis (2,25%) genopretter emaljen sammen med Amorf calcium hydroxyapatite

Calcium hydroxyapatit (HAP) er det vigtigste mineral af knoglevæv og det faste tandvæv. HAP-partikler i aktiv amorf form (mHAP) trænge dybt ind følsomme emalje portioner, og styrker den effektivt og afhjælper hypersensitiviten i tænderne, herunder cervikale caries og cervikal afvikling

Innovativ enzym Tannase og high-molekylær ingrediens Polydon® bleger tændernes emalje

Vindruekerne ekstrakt sikrer effektiv beskyttelse mod karies

Stevia ekstrakt opretholder sundt tandkød

Gør tænderne hvidere med 1 toner efter 4 ugers brug og reducerer plak-dannelse

INDHOLD PR. 100 ML.:
Aqua, Hydroxyapatile (nano), Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Cellulose Gum, Aroma, Xanthan Gum, Stevia Rebaudiana Extract, Anethole, Tetrasodium Glutamale Diacetate, Tocopheryl Acetate, Eucalyptol, o-Cymen-5-0l, Citric Acid, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Tannase, Thymol --- Flourid Free

SPLAT Lavandersept
Bioaktiv tandpasta specielt udviklet til effektiv beskyttelse mod bakterier samt forebyggelse af parodontal sundhed. Giver en effektiv forebyggelse af tandkødsbetændelse og stomatitis.

Æteriske olier fra lavendel, rosmarin og timian som giver en beskytter mod skadelige bakterier, med sine anti-inflammatorisk virkninger, og forebygger blødende tandkød

Enzym papain giver i kombination med dissolvine salt en mild og blid blegning af tændernes emalje og efterlader dem rene og glatte. Synergien af aktive planteolier med zinksalte giver en kraftig antioxidant effekt og hjælper med at opretholde sundt tandkød.

Calciumphosphat reducerer følsomhed og isninger i tænderne.

Dokumenteret effekt:
Hæmostatiske effekt af 74,4%
Den antioxiderende virkning af 94,6%
Anti-inflammatorisk effekt af 73,8%
Desensitivity virkning på 60,2%

Tandpastaen er fremstillet med destilleret vand.

Tandpastaen indeholder ikke: SLS, parabener, fluorid, kemisk blegemidler, syntetiske smagsstoffer, farvestoffer og komponenter af animalsk oprindelse.

Indeholder ikke kunstig farve eller miljøforurenende mikroplastik.

Fremstillet under CO2 venlige forhold.

INDHOLD PR. 100 ML.:
Sorbitol (naturligt sorbitol), Aqua, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Hydrated Silica, Glycerin*, Sodium Coco-Sulfate, Cellulose Gum, Aroma, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Zinc Citrate, Papain, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, o-Cymen-5-ol, Sucralose, Xanthan Gum, Lavandula Angustifolia Oil, Menthol, Thymus Serpyllum Extract (Oil), CI 77007, Silica, d-Limonene

*udvundet af raps
Produktet indeholder ikke soya. Non-GMO 

SPLAT Sensitive
Sensitive bioaktive tandpasta, afhjælper emaljen med hydroxyapatit som beskytter tænderne mod mikrorevner og reducerer følsomheder og isninger. Hydroxylapatit styrker tandens emalje.

Æteriske olier af kamille og citron dulme tandkødet og har en antibakteriel og antiseptisk virkning på tandkødet og reducere blødende gummer.

Vitamin C, PP, E og flavonoider fra valnød blade ekstrakt beskytte mod oxidativt stress.

Det innovative SP.White systemet, en kombination af det naturlige enzym papain med Polydon®, der forsigtigt polerer emaljen og bleger dem på en mild og skånsom måde, og tænderne bliver væsentligt glattere.

Aktive ingredienser: Hydroxyapatit, valnød ekstrakt, italiensk kamille og spanske citron æteriske olier, papai, Polydon ®, Biosol, vitamin C, vitamin PP, vitamin E og flavonoider.

Klinisk dokumenteret effekt:
Antioxiderende virkning - 83% *
Rensende effekt - 55% *
Desensibilisering effekt - 59% *

Tandpastaen er fremstillet med destilleret vand.

Den indeholder ikke: sorbitol, parabene, SLS, triclosan, chlorhexidin, saccharinat, peroxid og fluorid.

Indeholder ikke kunstig farve eller miljøforurenende mikroplastik.

Fremstillet under CO2 venlige forhold.

INDHOLD PR. 100 ML.:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrosylate, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Hydrated Silica, Glycerin*, Cellulose Gum, Sodium Coco-Sulfate, Aroma, PVP, Hydroxylapatite, o-Cymen-5-ol, Papain, Stevoa Rebaudiana Extract, Lutein, Juglans Regia Leaf Extract, Menthyl Lactate, Chamomilla Recutita Oil, Citrus Limon Peel Oil, Limonene

*udvundet af raps
Produktet indeholder ikke soya. Non-GMO 

SPLAT Magnolia
En organisk og fluor-fri tandpasta har et lavt slibe indhold. Magnolia tandpasta er til daglig brug og er utrolig effektivt til følsomme tænder.

Tandpastaen er fri for syntetiske farvestoffer og konserveringsmidler.

På grund af dens naturlige aminosyre i dens formulering har tandpastaen ekstra gode egenskaber til at gøre tænderne hvidere samt fjerner nemt misfarvning.

Tandpastaen beskytter tændernes emalje, og forhindrer effektivt dannelse af plak og tandsten.

Den stimulerer blodcirkulation og vedligeholder et sundt tandkød.

Magnolia ekstrakt beskytter tænderne mod huller, bakterier og dårlig ånde

Naturlig antiseptisk thymol, rosmarin olie og lakrids træ ekstrakt bevarer gummernes sundhed

Rosmarin olie er et naturligt konserveringsmiddel, som kombineret med stevia ekstrakt, sikrer forebyggelse af betændelse i mundhulen

Tandpastaen styrker tændernes emalje, og forhindrer effektivt plak og tandsten

Golden perle pulver fra Venezuela kyster, ekstrakter af Nima blomster, Aloe Vera og Holy Basil blade giver tandpasta sin raffinerede rosa nuance

Effekt:
Aminosyresalt fint lysere emalje og forhindrer tandsten formation.
Magnolia ekstrakt beskytter tænder fra huller i tænderne bakterier og plak.
Thymol og rosmarin olier opretholde frisk ånde i lang tid.
Aktive ingredienser: Magnolia skorpe ekstrakt, thymol, rosmarin æterisk olie, lakridsekstrakt, glutaminsyresalt, stevia ekstrakt og papain.

Tandpastaen er fremstillet med destilleret vand.

Den indeholder ikke: parabene, SLS, triclosan, chlorhexidin, saccharinat, peroxid, fluorid, kunstige sødemidler eller farve.

Indeholder ikke kunstig farve eller miljøforurenende mikroplastik.

Produktet er fremstillet under CO2-venlige forhold.

INDHOLD PR. 100 ML.:
Sorbitol (naturligt sorbitol), Hydrated Silica, Glycerin*, Aqua, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Aroma, Cellulose Gum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Glyceryl Caprylate, Stevia Rebaudiana Extract, p‑Anisic Acid, Melia Azadirachta Leaf Extract (and) Melia Azadirachta Flower Extract, Amino‑Esters‑1, Coccinia Indica Fruit Extract, Solanum Melongena Fruit Extract, Aloe Barbadensis Flower Extract, Lawsonia Inermis (Henna) Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Curcuma Longa (Tumeric) Root Extract, Pearl Powder, Magnolia Officinalis Bark Extract, Xanthan Gum, Papain, Titanium Dioxide, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Thymol, Rosmannus Officinalis.

*udvundet af raps
Produktet indeholder ikke soya. Non-GMO 

SPLAT Zero Balance
Allergivenlig tandpasta uden smag og konserveringsmidler.

Tandpastaen er en transparent gel.

Den har et højt indhold af naturligt antiseptiske ingredienser.

Beskytter mod sygdomsfremkaldende bakterier, og skaber en sund mikroflora i mundhulen samt forebygger mod karies og paradentose.

Effekt:
Sølvioner i kombination med glycyrrhizinat og aktiv lakridstræ ekstrakt giver en effektiv beskyttelse mod karies.

Naturlige antiseptiske midler indgår i store mængder ind i tandpasta formulering og har en hæmmende effekt på sygdomsfremkaldende bakterier, karies og paradentose.

Enzym lysozym selektivt afhjælper sygdomsfremkaldende bakterier og efterlader en sund oral mikroflora.

Aktive ingredienser: Perilla frø ekstrakt, enzym lysozym, sølvioner, glycyrrhizinat, arginin.

Klinisk dokumenteret effekt:
Caries effekt 38,6%
Nedsætter dårlig ånde med 23,8%
Rensende virkningen på 55%
Anti-inflammatorisk virkning 33,2%
Remineralizing effekt 30%

Tandpastaen er fremstillet med destilleret vand.

Den indholder ikke: smagsstoffer og olier, konserveringsmidler, parabener, triclosan, chlorhexidin, syntetiske sødemidler, phosphater, aluminiumforbindelser og fluorid.

Indeholder ikke kunstig farve eller miljøforurenende mikroplastik.

Produktet er fremstillet under CO2-venlige forhold.

INDHOLD PR. 100 ML.:
Hydrogenated Starch, Hydrolysate, Hydrated Silica, Aqua, Glycrin*, Cellulose Gum, Polyglyceryl-4 Laurate / Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate / Caprate, Dipotassium Glycyrrhizate, Xanthan Gum, Menthyl Lactate, Pernilla Frutescents Extract, Colloidal Silver, Lysozyme

*Glycerin er et fortyknings middel som anvendes i næsten alt tandpasta. Glycerin kan fremstilles af både knogler fra svin, palme olie og raps olie (denne er fremstillet af raps olie)