Rosakvarts Ansigtsrulle

549.00 Kr.

Medlemspris 494.10 Kr.

Bliv fordelsmedlem her

  • Spar 10%
  • Fri fragt over 500 kr.

På lager

Glød, ro og løft til huden med Rosakvarts Ansigtsrulle

Face Rollers er populære. Rosakvarts rullen hjælper med afslappe musklerne og sætter gang i blodcirkulationen i huden, så du får mere glød. Vidste du f.eks. at det er via blodet huden tilføres kollagen og elastin (som opstrammer hud og bindevæv)?

Rosakvarts rullen giver smuk glød, ro og løft til huden, når du bruger den regelmæssigt. Og den afhjælper væskeophobninger – både omkring øjenene og i resten af ansigtet. Lymfedrænage massagen (instruks medfølger) er også velegnet til hud med bumser og tilstoppede porer, som har brug for ekstra hjælp til afgiftning.

Det gør rosakvarts rullen for din hud:
Brug face rolleren om morgenen eller om aftenen. Den er ideel at bruge i forbindelse med at du smører creme på huden, så trænger cremen nemlig bedre ind og virkningen øges. Det er så vidundeligt at afslutte din ansigtspleje rutiner med at massere ansigtet og huden med rullen.

Brug den lille ende af rullen til bekymringsrynken mellem brynene eller om morgenen rundt om øjnene for at fjerne væske og poser.

Du kan også lægge den på natbordet, så du kan rulle ansigtsmusklerne et par minutter inden du skal sove. Det er en effektiv løsning til dig, der døjer med kæbespændinger eller skærer tænder om natten. Du kan også supplere med kollagen tilskud, som ligeledes giver elasticitet til huden.

Hvorfor rosakvarts:
Ansigtsrullen fra Holistisk Hudterapeut Uddannelsen er lavet i rosakvartskrystal da den er hårdere i struktur og holder sig kold længere. Den tungere kvalitet gør også, at du kan arbejde dybere i huden uden at skulle trykke så hårdt.

Rosakvarts er kendt som selvkærlighedstenen, og hvem har ikke brug for lidt mere af det?  Rosakvarts passer særlig godt til den sensitive hud med tendens til rødme, til den tørre hud med fine linjer og til den modne hud med rynker.

Rullen knirker en smule da krystallerne ruller direkte på metallet. Det har vi valgt bevidst for at undgå plastik i produktionen. Du kan med fordel give rullen en dråbe olie for at mindske knirken og knirken bliver desuden mindre ved brug.

Goddess Tip: den er ekstra skøn at bruge efter en tur i køleskabet

Rosakvarts rullen leveres i fin hvid æske, pakket ind i hvidt bæredygtigt silkepapir på en bund af rosenblade og himalayasalt. Se herunder

Læs mere i Goddess Guiden om hvad Rosakvarts rullen gør for din hud og få tips til massageteknikker her 

VIGTIGT: Læs herunder   vigtig info om brug og om krystallen + se vores videoer : Derfor skal du bruge en face roller og Lymfedrænage-massage med en face roller.

Ud over brugsvejledning med massagevejledning, følger der to gratis ebøger med ansigtsrullen: Rødmedri og Foundationfri. Links til download finder du i din ordrebekræftelse. 

Læs mere

Inden du bruger din rosakvarts rulle:

Vask din rosakvarts rulle i mild sæbe og koldt vand.

Efter brug
Tør krystallerne af med våd klud med mild sæbe.

1 gang om ugen
For god "krystal-hygiejne", rens da rosakvartskrystallerne en gang om ugen ved at lægge rullen på et tyndt lag havsalt eller himalaya salt og lad den ligge i 24 timer (salten skal blot berøre rullen - ikke dække den). Saltet skal skiftes hver uge.  NB det må ikke være saltvand, kun tørt salt.

Saltet i æsken kan bruges til et lækkert fodbad <3

Det skal du vide om rosakvarts rullen
Alle rosakvarts ruller er unikke i udseende, da de er håndlavet af ægte naturlig krystal og skal derfor behandles skånsomt. Så har du den med på ferie, så sørg for at pakke og transportere den, så den ikke risikerer at knække. Ansigtsrullerne er kvalitestkontrolleret af eksperter hos Holistisk Hudterapeut Uddannelsen i Danmark.

Passer du godt på den, har du din rosakvarts rulle hele livet, og du kan endda give den og den gode vane videre til næste generation. Det er ægte bæredygtig skønhed.

Rosakvarts er selvkærlighedsstenen
Rosakvarts passer særlig godt til den sensitive hud med tendens til rødme, til den tørre hud med fine linjer og til den modne hud med rynker.

Rosakvarts er til dig, der har brug for at være lidt ekstra god ved dig selv, og til dig der har brug for igen at føle dig tryg i din egen hud og krop. Rosakvarts hjælper dig til at finde kærligheden til dig selv.

Rosakvarts er kendt for at afbalancere hjertecenteret. Den udsender blide kærlige vibrationer og opsuger negative energier i kroppen og ansigtet. Den virker generelt healende og beroligende på hele kroppen, samtidig med at den skaber balance og harmoni mellem krop og sind.

Hvorfor rosakvarts istedet for jade:
Rosakvartskrystal er hårdere i struktur og holder sig kold længere. Den tungere kvalitet gør også, at du kan arbejde dybere i huden uden at skulle trykke så hårdt.

Rosakvarts dyrere end den billigere jadesten, men til gengæld er den ægte og vi er ret vilde med de energetiske kvaliteter i rosakvartsen. Rosakvarts er nemlig kendt som selvkærlighedstenen, og hvem har ikke brug for lidt mere af det?  Rosakvarts passer særlig godt til den sensitive hud med tendens til rødme, til den tørre hud med fine linjer og til den modne hud med rynker.

Materiale:
Face roller i nyt ekstra stabilt design som ikke larmer og som er uden nikkel.
I vores nye roller er metallet udskiftet med ekstrastærkt zinklegeret metal. Krystallen ruller på en et lille stykke plastik, så rullen ikke larmer. Plastikstykket kan du måske ane i siden af krystallen, da den ikke er limet fast, så den kan glide let og ubesværet over huden.

Vi håber du bliver lige så glad for det nye slidstærke design som vi er!

Goddess Tip: den er ekstra skøn at bruge efter en tur i køleskabet