Organic MSM Beauty Creme 50 ml.

289.00 Kr.

Medlemspris 260.10 Kr.

Bliv fordelsmedlem her

  • Spar 10%
  • Fri fragt over 500 kr.

På lager

Skøn creme med skønhedsmineralet MSM

Skøn creme lavet med MSM, kendt som skønhedsmineralet – organisk svovlholdigt mineral udvundet af fyrretræ.

MSM er en svovlforbindelse, der modvirker aldringstegn og som bl.a. er vigtig for hudens bindevæv og spændstighed. MSM er kendt som naturens skønhedsmineral, da den støtter kroppens egen produktion af kollagen og keratin.

MSM gør huden blød og er rigtig god til alle hudtyper, også moden hud, tør hud, akne, regeneration og opheling af skadet, arret hud, kombineret hud, rosacea.

Ikke mange kender SMS, men det er næringsstof, der virkelig gør en forskel for huden.

Brug cremen oven et godt et fugtigt ansigt, da fugten fra toner’en gør at cremen nemmere fordeles og optages bedre i huden og efterlader et mat, blødt resultat.

Nomineret i kategorien “Face Care” i det engelske FreeFrom SkinCare Awards 2016 (kårer de bedste holistiske hudpleje produkter).

Hudtype: almindelig, moden, sensitiv, tør, træt eller skadet hud.
Holdbar 12 mdr. efter åbning (uåbnet 3 år).
Opbevaring: mørkt og køligt

Olierne i cremen har forskelligt smeltepunkt, så hvis cremen står varmt og så bliver kold, så kan der opstå små olie-perler.  Det betyder dog ikke noget for effekten og det en del af konceptet med håndlavet creme uden voks. Du vil evt. kunne se de små krystaller/mineraler i creamen. Læs her hvorfor og hvad du kan gøre for at få creamen fast igen.

I videoerne  nedenfor, kan du se hvorfor vi er så vilde med Raw Gaia samt hvordan du bruger produkterne, giver dig selv en lækker ansigtsmassage mv. Der er også yderligere produktinformation.

Læs mere

Skønhedsmineralet MSM er vigtig for hudens spændstighed, samt bindevæv, hår og negle. MSM modvirker aldersændringer i huden og fremmer heling af ar, strammer bindevævet og huden op, og gør vævet fastere. Virker anticeptisk.

SÅDAN Brug meget lidt i starten og hen ad vejen vil du finde den mængde, som passer bedst til dig. Fugt først ansigtet med varmt vand og derefter toner. Varm derefter cream op i hænderne og fordel i ansigtet. Creamen optages nemmere på fugtig hud og efterlader en silkeblød og mat hud. Se videoerne til højre for yderligere forslag til brug.

Bemærk at MSM mineralet (små korn i balmen) smelter på huden! Da cremen er håndlavet kan der forekomme lidt større krystaller. Disse wipes blot af når cremen er trængt ind.

God i kombination med f.eks.  MSM beauty spray

Hvad gør jeg hvis min cream smelter?
Olierne i cremen har et lavt smeltepunkt og kan derfor smelte, hvis creamen får det varmt. Det betyder dog ikke noget for effekten. Læs her hvorfor og hvad du kan gøre for at få produktet fast igen.

FULD DEKLARATION
(100% økologisk)
• Cacao smør*
• Abrikoskerneolie*
• Jojobaolie*
• Vild frankincense æterisk olie
• Vild myrra æterisk olie
• MSM
(* kold-presset)
96% økologisk

Dette slow beauty ritual sætter gang i blodcirkulationen, forbedrer fugtbalancen og giver en lækker glød. Massagen fremmer også effekten af Raw Gaia produkterne. Du kan anvende en hvilken som helst Raw Gaia toner eller beauty spray samt cream til massagen.

Maja Lemmeke fra Mindful Beauty og Honest Beauty Talks er kosmetolog og holistisk Hudterapeut.