Tilbud

Hydrophil sæbebar – lavendel

49.00 Kr. 29.00 Kr.

Ryd

NY TREND! Less waste med Hydrophil sæbebar

HYDROPHIL fremstiller deres egne håndlavede faste veganske sæber med Lavendel, som indeholder fugtgivende ingredienser fra

Oliven Olie
Kokos Olie
Solsikkefrø Olie
Sheabutter

HYDROPHIL bæredygtige bionedbrydelig vaske og skubbepose af Sisal passer perfekt til sæberne; således kan du bruge sæben til bodyscrub. Læse mere 

Sådan gør du efter du har anvendt sæbebaren:
Husk at en fast sæbe altid ligge sådan at vandet kan rende fra når den ikke er i brug. Læg evt. sæben i en sæbeskål eller en sæbeholder hvor der er dræn.

 100 gr. shampoobar:
Lavendel: Renser og har en beroligende og afstressende aromatisk duft.

Sæben kan anvendes både til kroppen og ansigt. For shampoo bar, se her 

Sæben leveres i æsker af genanvendlig pap

Læse mere om skrubbeposen herunder + se ingredienslister

Læs mere

HYDROPHIL SÆBE SKRUBBEPOSE:

Sæben placeres i sisal skrubbeposen og der vil danne en blød skum af sæbe samtidig med at du skrubber de døde hudceller af kroppen med blide cirkulære bevægelser.

Sisalposen bør ikke anvendes i ansigtet og halsen på huden der er for fin til den struktur sisalposen skrubber med.

Det er vigtig at få sisalposen skyllet grundigt ren for sæbe efter brug og hænge den til tørre uden sæben i, sæben på lægges i en sæbeskål eller andet hvor der er dræn til at vandet kan løbe fra.

Lader du sæben blive i posen og lægger posen, i stedet for at hænge den til tørre, vil posen begynde at danne mug og posen vil derefter være angrebet af bakterier da sisal er et levende materiale.

Du skal huske at vaske og pleje din sisalpose ca. 14 dags, og dette gøres bedst ved at lægge den i blød i sæbespånevand i ca. 10-15 min og derefter skylles den grundigt med rent vand og hænges til tørre, på den måde vil du få glæde at din sisalpose i lang tid.

Posen leveres uden emballage derfor er det en god ide at vaske den som beskrevet inden du tager den i brug.

TIPS: når din HYDROPHIL sisal skrubbepose er slidt op kan du med fordel anvende den som dræn i bunden af dine urtepotter og havekrukker ved at klippe den i små stykker og placere det bunden af havekrukker og urtepotter

HYDROPHIL CITRONGRÆS SÆBEBAR

Ingredienser: Olea Europaea Oil, Cocos Nucifera, Helianthus Annus Seed Oil, Butyspermum Parkii essential Oil (citrongræs har trukket direkte i sheabutter), ( limonene, geraniol, linalool* )
* naturlige allergener

HYDROPHIL LAVENDEL SÆBEBAR

Ingredienser: Olea Europaea Oil, Cocos Nucifera, Helianthus Annus Seed Oil, Butyspermum Parkii essential Oil (lavendel har trukket direkte i sheabutter),( limonene, geraniol, linalool* )
* naturlige allergener