Hydrophil sæbebar – flere varianter

49.00 Kr.

Medlemspris 44.10 Kr.

Bliv fordelsmedlem her

  • Spar 10%
  • Fri fragt over 500 kr.

Ryd

NY TREND! Less waste med Hydrophil sæbebar

HYDROPHIL fremstiller deres egne håndlavede faste veganske sæber med Lavendel og Citrongræs, som indeholder fugtgivende ingredienser fra

Oliven Olie
Kokos Olie
Solsikkefrø Olie
Sheabutter

HYDROPHIL bæredygtige bionedbrydelig vaske og skubbepose af Sisal passer perfekt til sæberne; således kan du bruge sæben til bodyscrub. Læse mere 

Sådan anvender du sæbebaren:
ør håret vådt og gnid shampoobaren på det våde hår, indtil det skummer, massere det op i håret og skyl ud. Har du meget langt hår kan du trække shampoobaren ned langs håret, skumme op, vaske og skylle ud.
Husk at en fast sæbe altid ligge sådan at vandet kan rende fra når den ikke er i brug. Læg evt. sæben i en sæbeskål eller en sæbeholder hvor der er dræn.

Vælg mellem 100 gr. shampoobar:
Citrongræs: Renser, og giver en frisk og aromatisk duft. 
Lavendel: Renser og har en beroligende og afstressende aromatisk duft.
Tilkøb: Sæbe skrubbepose: fjerner de døde hudceller . Se mere under “læs mere” 

Sæberne kan anvendes både til kroppen og ansigt. For shampoo bar, se her 

Sæberne leveres i æsker af genanvendlig pap

Læse mere om skrubbeposen herunder + se ingredienslister

Læs mere

HYDROPHIL SÆBE SKRUBBEPOSE:

Sæben placeres i sisal skrubbeposen og der vil danne en blød skum af sæbe samtidig med at du skrubber de døde hudceller af kroppen med blide cirkulære bevægelser.

Sisalposen bør ikke anvendes i ansigtet og halsen på huden der er for fin til den struktur sisalposen skrubber med.

Det er vigtig at få sisalposen skyllet grundigt ren for sæbe efter brug og hænge den til tørre uden sæben i, sæben på lægges i en sæbeskål eller andet hvor der er dræn til at vandet kan løbe fra.

Lader du sæben blive i posen og lægger posen, i stedet for at hænge den til tørre, vil posen begynde at danne mug og posen vil derefter være angrebet af bakterier da sisal er et levende materiale.

Du skal huske at vaske og pleje din sisalpose ca. 14 dags, og dette gøres bedst ved at lægge den i blød i sæbespånevand i ca. 10-15 min og derefter skylles den grundigt med rent vand og hænges til tørre, på den måde vil du få glæde at din sisalpose i lang tid.

Posen leveres uden emballage derfor er det en god ide at vaske den som beskrevet inden du tager den i brug.

TIPS: når din HYDROPHIL sisal skrubbepose er slidt op kan du med fordel anvende den som dræn i bunden af dine urtepotter og havekrukker ved at klippe den i små stykker og placere det bunden af havekrukker og urtepotter

HYDROPHIL CITRONGRÆS SHAMPOOBAR

Ingredienser: Olea Europaea Oil, Cocos Nucifera, Helianthus Annus Seed Oil, Butyspermum Parkii essential Oil (citrongræs har trukket direkte i sheabutter), ( limonene, geraniol, linalool* )
* naturlige allergener

HYDROPHIL LAVENDEL SHAMPOOBAR

Ingredienser: Olea Europaea Oil, Cocos Nucifera, Helianthus Annus Seed Oil, Butyspermum Parkii essential Oil (lavendel har trukket direkte i sheabutter),( limonene, geraniol, linalool* )
* naturlige allergener