Øjengel med hyaluron, 10 ml

139.00 Kr.

Medlemspris 125.10 Kr.

Bliv fordelsmedlem her

  • Spar 10%
  • Fri fragt over 500 kr.

På lager

Øjengel fra RAR Natur med hyaluronsyre og naturlige bærolier

RAR Natur hudpleje er naturens kraft på krukke. Håndrørt hudplejeserie produceret på Bornholm. Kun de bedste økologiske og vegetabilske ingredienser. Naturligvis. Fremstillet i små batches, så produkterne er så friske som muligt

Skøn øjengel med hyaluronsyre og naturlige bærolier. Hyaluronsyre tilfører huden optimal hydrering samt forbedrer elasticiteten og øger hudens fasthed. Meget fugtgivende og plejende. Virker reducerende på de fine linjer.

Omrystes før påføring og rulles på. For at modvirke lækage under transport, sidder der en lille “svamp” i bunden af låget – fjernes ved ibrugtagning.

Goddess Tip: opbevar på køl og nyd den kølende fornemmelse ved påføring

Indhold: 10 ml.
Hudtype: Alle
Holdbar 6 mdr. efter åbning
Ingrediensliste: se under læs mere herunder

Læs mere

INGREDIENSLISTE:

Hyaluronsyre gel (vand og hyaluronsyre - lavmolekylær) (Økologisk), Tigernød olie (Økologisk), Squalane (fra oliven), Hindbærkerneolie (Økologisk), Hyldebærkerneolie (Økologisk), Valnødolie (Økologisk), E-vitamin (Cosmos Certificeret), Kaliumsorbat (konservering, godkendt til fødevarer).

99,7% Vegetabilsk - 81,3% Økologisk.

Hvorfor RAR Natur ?
Ordet râr er bornholmsk. Det betyder sjælden, smuk og.., ja, rart.
Produktserien er smuk både i sit indhold og sin indpakning og samtidig rar at bruge. Der er lagt vægt på økologiske råvarer og udelukkende vegetabilske ingredienser - det tjener både dig og naturen bedst.

Derfor "RAR Natur”.
Hovedparten af ingredienserne er økologiske eller biodynamiske. Minimum 99,4% af indholdet kommer fra naturen. De resterende 0,3 – 0,6% af ingredienserne er natur identisk konservering, som må bruges i økologisk kosmetik og i fødevarer.

ALT vi smører PÅ HUDEN TRÆNGER IND I KROPPEN…Hudpleje er mad til hudens celler. Derfor er det vigtigt for os at produkterne er helt rene og sunde.
De plantebaserede olier er nøgleingrediensen i RAR Natur. ALLE olierne er økologiske, kold pressede og uraffinerede. Det er de, for at sikre at produkterne er SUPER FOOD TIL HUDEN.
Râr Natur…er Naturens kraft på krukke.