Bambus ion hårbørste – flere varianter

199.00 Kr.

Medlemspris 179.10 Kr.

Bliv fordelsmedlem her

  • Spar 10%
  • Fri fragt over 500 kr.

Ryd

Sundt hår og hårbund med vores bambus ion hårbørste

Skøn bambus ion hårbørste med ion ladet pude samt nylon knopper.

Bambus børster med nylon knup ladet med negative ioner
Statisk hår er en evindelig udfordring, når vi taler om hårpleje. De anti-statiske ion ladede nylon knopper på børsterne forebygger at man får “elektrisk hår” og lukker hårstråene, så håret ikke så let tørrer ud. Børste-knopperne stimulerer og masserer nænsomt hovedbunden idet de trykker på akupunktur punkter, som stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden, fremmer sund hårvækst mv.

Negative “ioner” i gummipuden
Genetablerer hårets balance og glans. Antibakterielt. Antistatisk. I puden er der et ventilhul, som sikrer at luften kan komme ind og ud og dermed at puden er fleksibel. Børsten må gerne bruges i vådt hår og kan også rengøres under vandhanen, blot den ligges til tørre med puden nedad bagefter.

Bambus
Miljøvenlig professionel HH-P6 bambus hårbørste fra Olivia Garden. Børsten er lavet i økologisk Bambus, som er stærkere, lettere og mere holdbart end træ og bambus er en 100% naturlig vedvarende ressource. Skulle du ønske at bortskaffe hårbørsten kan du skære puden af børsten og smide den til affald og bambus delen kan enten smides i komposten eller graves ned i haven så formulder den sig selv inden for 1.5 år. De karakteristiske brune striber på det ergonomiske håndtag, er fremstillet ved at karamellisere det naturlige sukker indhold som findes i bambus.

Vælg mellem:
Bambus ion hårbørste, large (firkantet børstehoved), 25,5 cm lang, børstehoved bredde 9 cm.
Bambus ion hårbørste, vent (ovalt børstehoved med ventilationshuller), 24 cm lang, børstehoved bredde 8 cm.

Tjek også vores bestseller hårbørste   med en combi af ion og naturhår

Børsten vist på vidoen er vores bestseller  

Video: Se herunder hvordan du med vores Green Goddess ion hårbørst børster dig til sundt hår og hårbund    – og få ekstra hår-tips.

Læs mere

SÅDAN GØR DU

Børsten indeholder ikke materiale fra dyr.

Børst gerne håret morgen og aften. Friser først bageover og derefter find skilning og friser fra den og ned på hver side.  

Se videoen  her til højre  og få Christina Nannas seje tip til at undgå vildt morgenhår og til, hvordan du udskyder hårvasken en dag eller to.

Børsten vist på vidoen er vores bestseller  

Rengøring:

Håraffald fjernes med hænderne. Herefter kan børsten kan fint skylles under vandhanen for rengøring. Blot læg den til tørre med hårene nedad, så evt. overskydende vand kan løbe ud af hullet i puden. 

Silkeblødt hår med ion bambus hårbørste:

Healthy Hair serien fra Olivia Garden: