Tilbud

Schmidts Deodorant 57 g. – flere varianter

129.00 Kr. 103.00 Kr.

Ryd

Savner du en ren deodorant, der rent faktisk virker?

Det gjorde vi! Derfor er vi super glade for, at vi har fundet de naturlige deodoranter fra Schmidts. De indeholder kun naturlige ingredienser – og alligevel så virker de rent faktisk!

Deodoranten har vundet flere priser for produktet i udlandet – og vi er ret meget oppe at køre over, at man nu kan få dem i Danmark. Vi plejer at hamstre dem på ferier i udlandet ☺

Deodoranterne fra Schmidt’s er selvsagt fri for farlige tilsætningsstoffer og kemikalier, som fx aluminium klorid, propylen glykol, parabener og ftalater. Desuden certificeret vegansk & Cruelty-Free.

Schmidt’s mission er bl.a. at sætte nye standarder for deodoranter, der både er rene produkter, høj kvalitet, kemifri og dufter blidt og skønt.

Sådan bruger du den: Tag en lille smule produkt fra glasbeholderen. Varm produktet op mellem finererne og påfør.

Læs også vores Guide til sunde armhuler  

Ingredienser: Shea smør, natron, arrowrods pulver, kakaosmør, æterisk olie (alt efter variant. Den duftfri indeholder ikke æterisk olie), vitamin E, Humulus lupulus ekstrakt

Denne store krukke med 57 gr. er i glas og du får en lille spatel med.

Findes også i 14 gr. rejsestr. . Prøv også de nye Deodorant sticks (bergamotte, ylang ylang, lavendel)  og Deodorant Sensitive Stick 92 gr. (geranium, tea tree og duftfri) .

Vælg mellem varianter med følgende æteiske olier:
Lavendel & Salvie: virker beroligende og plejende. Antioxidant og anticeptisk
Ylang Ylang & Morgenfrue: delikat blomsterduft. Antibakteriel

Læs mere