Daysy Cyklus Computer 2.0

2,598.00 Kr.

Medlemspris 2,338.20 Kr.

Bliv fordelsmedlem her

  • Spar 10%
  • Fri fragt over 500 kr.

På lager

Daysy er en cyklus computer, som med over 99% sikkerhed forudsiger frugtbare og ikke frugtbare dage og dermed, hvornår der er risiko/mulighed for at blive gravid og hvornår, der ikke er.

Levetid: + 5 år (= 43 kr pr. måned ved 5 år).

Daysy giver dig en unik mulighed for at have en helt naturlig cyklus uden påvirkning af kunstige hormoner. Daysy bevarer ægløsning og giver dig en større forståelse for alle de processer, der sker i den fantastiske kvindekrop hver måned.

Læs hvad kvinder, der bruger Daysy fortæller

Læs hvad gynækolog Stine Fürsts anmeldelse af Daysy

Du er også meget velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål (hej@greengoddess.dk – tlf. 5388 9975).

Daysy anbefales af Caroline Fibæk og Hormonkuren, gynækolog Stine Fürst og holistiske læger.

Hvad er Daysy:
Daysy er en intelligent cyklus computer, som med over 99% sikkerhed, viser fertile og ikke fertile dage. Daysy angiver også forventet ægløsning, baseret på tidligere ægløsninger. Det gør Daysy via temperatur-metoden med en meget præcis temperaturindikator udviklet af NASA. Som bonus får du et stort og værdifuldt indblik i din cyklus. Daysy er 100% uden bivirkninger.

Sådan fungerer Daysy
Daysy er programmeret med en kompleks algoritme, som evaluerer din cyklus ved at måle din morgen temperatur (under tungen) med et avanceret termometer (nøjagtighed på 1/100 grader). Det tager 30 – 60 sekunder. Daysy er let at aflæse; rødt lys = du er frugtbar, grønt lys = du er ikke frugtbar de næste 24 timer.  Daysy skelner mellem fertile og intertile dage med en nøjagtighed på over 99%.

Mens Daysy lærer din cyklus at kende (det tager ca. 3 måneder) vil du opleve flere gule eller røde dage, hvilket betyder, at du oftere skal bruge prævention. Antallet af gule og røde dage bliver færre, når computeren kender din cyklus.

Sådan bruger du Daysy Cyklus Computer
Hver morgen inden du står op tager du som det første din temperatur med Daysy. Det varer ca. 30-60 sek. Temperaturen behøver du ikke tage på samme tid hver dag, men kræver 3 timers uafbrudt søvn. Når du har menstruation vil Daysy bede dig bekræfte det via tryk på en knap.

Derfor kan du stole på Daysy:
Daysy er intelligent. Fordi: Alle de informationer, som produktet gemmer om dig og din cyklus via dine målinger, spejles op mod målinger fra ca 5 mio. andre kvindecyklusser og 30 års research. Daysy anvender samme data/ algoritme, som Ladycomp (søsterselskab). Det er derfor Daysy har så høj en sikkerhed.

Læs mere om sikkerheden her

Kliniske studier
Læs om Daysy og sikkerhed her

Hvem kan bruge Daysy?
Daysy er optimal, når man har en cyklus mellem 19 og 40 dage; er den kortere eller længere (fx pga perimenupause, PCO etc.) eller uregelmæssig, så kontakt os for vejledning ift. om dette produkt er et match til dig.

Daysy Cyklus Computer er for alle, der ønsker:

naturlig familieplanlægning uden brug af kunstige hormoner
vide præcis, hvornår deres ægløsning er, så de lettere kan blive gravide
få stor indsigt i deres cyklus og dermed blive klogere på deres krop og eventuelle symptomer på ubalancer.

Skab overblik med Daysy’s gratis app ‘DaysyView’
Du kan vælge af kombinere Daysy med app’en DaysyView (downloades gratis fra Google Play eller App Store). Oplev at cyklus computeren bliver endnu smartere og praktisk at bruge. Data fra Daysy synkroniseres let med din smartphone via bluetooth. App’en DaysyView kræver Android OS version 5.0 eller nyere / iOS 9 eller nyere.

App’en har disse funktioner:
Kalenderoverblik med fertile og ikke fertile dage (incl. ægløsning og menstruation)
Preview funktion (ift. planlægning af intime stunder med din partner)
Temperaturkurve med % fordeling på gule, rød og grønne dage
Statistik
FAQ: altså ofte stillede spørgsmål
Ask an expert
Husk-at-tage-temperatur alarm
mulighed for registrering af udflåd, samleje + noter
mulighed for deling af data rapport, som kan bruges fx til at spotte hormonelle ubalancer i samarbejde med fx. en komplemenatær hormonterapeut eller gynækolog.

DaysyView opgraderes løbende med nye smarte funktioner.

Indhold i æsken:
Daysy Cyklus Computer 2.0 (released marts 2019):
Bluetooth funktion: Synkroniserer med Daysy View app via bluetooth
Micro usb kabel til opladning af det genopladelige batteri (lades op ca. hver anden måned)
Brugsvejledning (obs: mobiltlf på billedet medfølger ikke) + dansk pdf (link i ordrebekræftelse) med vigtig info + ofte stillede spørgsmål.
I ordrebekræftelsen får du også link til et online foredrag om Cyklus Sundhed med Caroline Fibæk.
Mål + vægt: 13 cm lang og vejer ca. 39 gr.

Under læs mere herunder og her finder du vores FAQ på Daysy

Læs mere

Vigtigt ift. opladning af batteriet på Daysy 2.0
OBS brug IKKE en såkaldt fast charger (hurtigoplader), for så risikerer du at batteriet brænder sammen. Batteriet skal oplades med det kabel, som fulgte med Daysy og med en lader, som har en standard 5V usb port og maximum output på 1A (se under "output" på etiketten på laderen). Ovenstående står også beskrevet i instruktionsmanualen, som følger med produktet. Samme krav gælder hvis du vælger at oplade din Daysy via din computer.

Sådan kommer du igang med Daysy
Daysy kommer i en æske med en meget intuitiv og nem vejledning: se video .

Sådan bruger du Daysy
Første gang du skal bruge Daysy; se video og læs med her:
Det er vigtigt at du har sovet 3 timer sammenhængende før måling, og at du måler som det første, inden du står ud af sengen. Så har du fx en en lille baby, som gør at du sjældent får 3 timer sammenhængende søvn, så vent til baby er lidt større (du kan tidligst starte 6 uger efter fødslen).

Tryk på knappen i midten af Daysy og du vil se din fertile status. Derefter trykker du igen og et blåt lys vil cirkulere i ringen. Derefter tager du beskyttelseskappen på termometret af og måler din temperatur under tungen (vigtigt: hold Daysy stille) og luk munden. Efter ca. 30-60 sekunder laver Daysy to bip. Du kan nu se din fertile status.

Hvis det violette lys blinker, så er det fordi Daysy beregner at din menstruation snart starter. Hvis du har menstruation, hold da knappen nede til det violette lys bliver ved at lyse og du hører et bip. Menstruation skal registreres hver dag, mens du har det (kan også gøre senere på dagen). Hvis ikke du har menstruation, så gør du ikke noget. Blinker det røde lys, betyder det ægløsning. Data kan når som helst synkroniseres med appen Daysy View. Læs mere her

Support
Har du spørgsmål ift. brugen af Daysy, så er du velkommen til at kontakte os på Green Goddess på mail: hej@greengoddess.dk eller tlf. 5388 9975. Via Daysy View app'en er der også en FAQ (ofte stillede spørgsmål) samt mulighed for "ask en expert" (engelsktalende team).

Kom også gerne med i  den danske Facebook gruppeFacebook gruppe: Daysy Cyklus Computer - DK  hvor du kan få sparring fra andre Daysy brugere – og selvfølgelig fra os. På vores særlige Daysy side på Instagram ligger der masser af info i news feed + i vores story highlights. Se mere her  

Ofte stillede spørgsmål om Daysy
Via Daysy View app'en er der en FAQ dvs. ofte stillede spørgsmål, hvor du vil kunne få svar på de mest almindelige / oftest stillede spørgsmål om Daysy. Du kan også  tilgå FAQ her 

Pas på ikke at tabe Daysy
Pas godt på din Daysy. Hun er et stykke delikat elektronik og termometret kan knække om du taber hende. Pas særligt godt på hende, når du rejser. Du kan bruge den æske, som Daysy bliver leveret i til opbevaring af Daysy, fx på rejser.

Garanti
Der gives 24 måneders garanti. Se vores handelsbetingelser for yderligere info.

CE Mærkning:
Daysy er tysk produceret og naturligvis CE mærket.

Red Dot Design Award:
Vinder af Red Dot Design Award 2019

 

Sådan bruger du Daysy:

Det betyder lysene på Daysy:

Menstruation og Daysy:

Sådan ændrer du menstruation på Daysy i op til 3 dage tilbage

Sådan virker Daysy's app DaysyView:

Her finder du flere video tutorials ift. brug af Daysy