Badger Sleep Balm

69.00 Kr.

62.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem

På lager

SLEEP BALM – naturlig søvn hjælper!

Duften af de æteriske olier i denne specielle salve hjælper med at berolige sindet og rense tankerne for derigennem at give søvnen mulighed for at komme nemt og uhindret.

Rosmarin hjælper med at rense tankerne, giver selvtillid og styrker hukommelsen. Bergamot er mentalt opløftende. Ingefær er styrkende og selvtillids styrkende. Balsam Canada er forfriskende, som en gåtur i skoven
Lavendel er beroligende

Denne Sleep Balm er perfekt til de nætter, hvor tankerne ikke vil stoppe med at forstyrre.

Indhold: 21 gr. i en lille dåse
Læs mere se ingrediensliste nedenfor

Læs mere

Badger Balms: Soothe your skin & delight your mind

Det kan næsten ikke siges bedre på dansk... Badger balms er USDA certificeret økologiske og der er kun brugt de allerbedste økologiske råvarer og intet andet!

Badger Balms er USDA certificeret økologiske.
I Badger Balms er der kun brugt de allerbedste økologiske råvarer og intet andet!

SÅDAN GØR DU
Påfør lidt under næsen, på læberne, på tindingerne eller massér dine skuldre, ben eller andre kropdele som har tendens til at være nervøse!
Det kan også være en efftiv hjælp at tage en klat af salven ned i dampende vand i en balje og lave en dejligt dampbad til hovedet, hvor man indånder de æteriske olier!

Ingrediensliste:
*Olea Europaea (Extra Virgin Olive) Oil, *Ricinus Communis (Castor) Oil, *Cera Alba (Beeswax), Essential Oils of *Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot), *Lavandula Angustifolia (Lavender), *Rosmarinus Officinalis (Rosemary Verbenone), *Zingiber Officinale (Ginger), *Abies Balsamea (Balsam Fir) and CO2 Extract of Zingiber Officinale (Ginger).

* = Certificeret økologisk