Tilbud

Organic Goji Goddess Brightening Eye Serum 10 ml.

259.00 Kr. 219.00 Kr.

På lager

Økologisk Super Food Goji Bær øjenolie

Denne komplekse øjenolie er en supernærende og reparerende olie, som plejer den sarte hud omkring øjnene takket være dens høje indhold af bl.a.  antioxidanter.

Organic Goji Goddess Brightening Eye Serum kan bruges til alle hudtyper og både kvinder og mænd – og er designet til at afhjælpe trætte øjne og at efterlade huden blød, glat og fugtet. Den er så lækker, at man kan finde på at smøre resten i ansigtet! (hvilket naturligvis er helt ok!)

En af hovedingredienserne er Arnica ekstrakt, som virker anti-inflammatorisk og er med til at reducere mørke rander om øjnene. Derudover indeholder øjenolien også disse tre ekstremt fugtgivende olier: havtorn som er en særlig god kilde til e-vitamin, vindruekerneolie som booster kolagen og er rig på antioxidanter og chia
frø olie som er rig på omega 3, hvilket kan forebygge tørre øjne. Gojibær ekstrakt er kronen på værket og tilfører anti-oxidanter samt beta-caroten, som kroppen omdanner til A-vitamin og  som er vigtigt for øjensundheden.

Indeholder 10 ml.
Holdbar 12 mdr. efter åbning (uåbnet 3 år).
Opbevaring: mørk (ikke i direkte sollys) og undgå kontakt med vand/vandbaserede produkter (ellers kan olien harskne i flasken)

Læs mere

Huden omkring øjene producerer ikke naturligt sit eget hudfedt, hvilket ofte fører til tørhed. Organic Goji Goddess Brightening Eye Serum kan bruges til alle skintyper og er designet til at afhjælpe trætte øjne og at efterlade huden blød, glat og fugtet. Den er så lækker, at man kan finde på at smøre resten i ansigtet! (hvilket naturligvis er helt ok!)

Specielt god for: Tørre, trætte øjenomgivelser og "puffy eyes" med mørke rander under øjnene.

Sådan gør du 

For de bedste resultater: Ryst flasken godt. Efter ansigtsrens, massér 1-2 dråber af  øjenolien forsigtigt ind i den fine hud omkring øjnene. Kan bruges både morgen og aften. 

Certifikationer:

★ SOIL ASSOCIATION
★ CRUELTY FREE INTERNATIONAL
★ THE VEGAN SOCIETY
FOR ALL SKIN TYPES

Blogindlægget her  går lidt mere i detaljer omkring ingredienserne.

FULD DEKLARATION
99.8% økologisk

Organic Goji Berry Infused Extract
Organic Arnica Infused Extract
Organic Grape Seed Oil
Organic Chia Seed Oil
Organic Sea Buckthorne Oil
Organic Wheatgerm Oil
Organic Jojoba Oil
Organic Apricot Kernel Oil
Vitamin E
VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL*, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL*, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, SALVIA HISPANICA (CHIA) SEED OIL*, HIPPOHAE RHAMNOIDES (SEA BUCKTHORNE) OIL*, TRITICUM VULGARE (WHEATGERM) GERM OIL*, LYCIUM BARBARUM (GOJI BERRY) FRUIT EXTRACT*, TOCOPHEROL (VITAMIN E), (ARNICA) MONTANA FLOWER EXTRACT*

* ORGANIC INGREDIENTS

Dette slow beauty ritual sætter gang i blodcirkulationen, forbedrer fugtbalancen og giver en lækker glød. Massagen fremmer også effekten af Raw Gaia produkterne. Du kan anvende en hvilken som helst Raw Gaia toner eller beauty spray samt cream til massagen.

Maja Lemmeke fra Mindful Beauty og Honest Beauty Talks er kosmetolog og holistisk Hudterapeut.