Organic MSM Beauty Tonic

219.00 Kr.

Medlemspris 197.10 Kr.

Bliv fordelsmedlem her

  • Spar 10%
  • Fri fragt over 500 kr.

På lager

Et boost af æteriske olier og blomstervand

Denne toner er en kæmpe booster af æteriske olier og højkvalitets økologisk blomstervand, som blidt astringerer og toner alle hudtyper. Velegnet til moden hud, tør hud, acne, regeneration og opheling af skadet, arret hud, kombineret hud, rosacea.

Toner kan med fordel bruges under cream, da fugten fra spray’en gør at creamen optages bedre i huden. Toner kan også fint bruges oven på make-up, for ekstra fugt og glød. Blot klap produktet blidt ind i huden.

Holdbar 6 mdr. efter åbning (uåbnet 3 år). 50 ml.

I videoerne  nedenfor, kan du se hvorfor vi er så vilde med Raw Gaia samt hvordan du bruger produkterne, giver dig selv en lækker ansigtsmassage mv. Der er også yderligere produktinformation.

Læs mere

De værdifulde egenskaber fra lavendel, frankincense og MSM hjælper med til at fremhæve hudens naturlige tilstand - og sammen med geranium giver det en samlet opløftende fornemmelse.

Skønhedsmineralet MSM er er vigtig for hudens spændstighed, samt bindevæv, hår og negle. MSM modvirker aldersændringer i huden og fremmer heling af ar, strammer bindevævet og huden op, og gør vævet fastere. Virker anticeptisk.

Specielt god for: Tør, sart eller problemhud.

Toning kan forbedre hudens struktur og tekstur, lukker porerne efter afrensning og hjælper med at beskytte mod snavs og ydre forurening; en skøn mulighed for at tilføre revitaliserende næringsstoffer til huden, så du er klar til at møde dagen.

SÅDAN Ryst flasken før hver brug. Spray over ansigt og hals efter afrensning for at forfriske og balancere huden. Følg op med din favorit Raw Gaia Moisturiser. Kan også sprayes over ansigtet efter du har påført en raw moisturiser for at hjælpe til med at huden absorberer moisturiseren/cremen bedre.

FULD DEKLARATION 
• Frankincense blomstervand
• Geranium blomstervand
• Enebær blomstervand
• MSM pulver
• Vindruekerne ekstrakt
• Æteriske olier af frankincense og lavendel
• Vegetabilsk baseret konservering

93% økologisk

Dette slow beauty ritual sætter gang i blodcirkulationen, forbedrer fugtbalancen og giver en lækker glød. Massagen fremmer også effekten af Raw Gaia produkterne. Du kan anvende en hvilken som helst Raw Gaia toner eller beauty spray samt cream til massagen.

Maja Lemmeke fra Mindful Beauty og Honest Beauty Talks er kosmetolog og holistisk Hudterapeut.