Tilbud

BTF kakaosmør. Raw Organic Cacao Butter 100 gr

55.00 Kr. 49.00 Kr.

På lager

Koldpresset kakaosmør

Kakaosmør fra Big Tree Farms smager fantastisk i hjemmelavet raw chokolade, raw kager, eller smoothies/milkshakes. Din hud vil også elske den!

Big Trees cacaosmør er koldpresset kakaosmør af højeste kvalitet. Kakaosmør er naturligt rig på en bred vifte af vitaminer og mineraler, samt på gode fedtstoffer. Og så er den 100% RAW.

Kakaosmør er det fedt, som udvindes af kakaobønner (ca. 40-50% af bønnen). Kakaosmør har en meget mild kakaosmag og bruges i fremstillingen af chokolade. Kakaosmør kan holde sig i op til fire-fem år.

Kakaosmør har et smeltepunkt omkring 34-38 grader. Det er derfor, chokoladen er fast ved stuetemperatur, men smelter, når det kommer i munden. Når du skal smelte det til dine hjemmelavede chokolader  , skal det smeltes nænsomt over et vand- bad eller på radiatoren inden brug. Kakaosmør kan også rives fint på et rivejern.

Indhold: 100 g. Pakket i genluk-pose, så det er nemt at åbne og tage de små kakaosmør “knapper” /  stykker, man har brug for og opbevare resten i posen.

Se i videoen herunder hvor let du laver og pynter hjemmelavet chokolade  

Læs mere

100 gr. kakaosmør

Næringsindhold pr. 100g
Energi: 3700kj/900kcal
Fedt: 100g – heraf mættede fedtsyrer: 71 gr
Kulhydrater: 0 g heraf sukkerarter: 0g
Protein: 0 gr
Jern: 40 gr

Cadmium indhold:
Kakaoen indeholder op til 0.43 mg. cadmium per kg. Cadmium forefindes i jorden og kan derfor forekomme i kakaobønnen.
Eu lovgivningen sætter fra januar 2019 grænsen til max 0.80 mg ved chokolade / kakao med højt kakaoindhold.