Tilbud

Vaffelform gold

169.00 Kr. 119.00 Kr.

På lager

Lav lette lækre vafler

Nom, nom, nom… Vi er vilde med vafler. Specielt de sunde udgaver uden en masse gluten og sukker. Og vafler kan altså noget. For ikke alene ser de vildt lækre ud, de har også en magisk – og nærmest hypnotiserende effekt. Fordi, når noget ligner en gammeldaws vaffel – ja, så smager det per definition lækkert. Disse er et lækkert alternativ til rugbrød.

Prøv vores morgenmadsvafler  her og skønne kreative forslag til gule, grønne og rød vafler  her,  som f.eks. kan spises til frokost.

Materiale: fremstillet af høj kvalitets LSR silikone   (husk at vælge sprog).

Tip: lad det du har bagt i formen dampe af, så slipper det let uden at hænge i.
Indhold: Silikone vaffelform. Mål 17,30 x 30 cm.
Bemærk: Billedet viser både forside og bagside af vaffelformen.

Vaflerne bages i silikone formen på en bageplade. Vaflerne får vaffelmønster på den ene side og bliver flade ovenpå – ideelt at vende indad i fx en vaffel-sandwich. Følg anvisning i opskriften. OBS: vaffeldejen skal være tyk og have “brød-dejs-konsistens”.

Så let er det
Se hvor let det er i videoen herunder    Første video viser formen + fortæller lidt om den og anden vider o er videoopskrift. Opskriften finder du i vores Food Prepping ebog 

Læs mere

Det er genialt at food preppe vafler. De holder sig 2-3 dage i køleskabet. De bliver bløde, men sprøde igen efter en tur på brødristeren eller i ovnen.

Også velegnet til at fryse. Så kan du altid let adgang til et sundt måltid. Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan toppe dem med.  Skønne til både hverdag og til festlige lejligheder.