Retap drikkeflaske 05 med låg – flere farver

119.00 Kr.

107.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem

Ryd

Miljøvenlig, smuk og holdbar drikkeflaske

Retap står for “refilling with tap water”, og den smukke vandflaske i borosilikatglas er det bæredygtige alternativ til plastikflasker.

Både låg og flaske tåler maskinopvask.
Flaske indhold: 0,5 liter
Låg: Vælg mellem pink, forest green, light blue, purple og grey.

Er flasken helt tæt?
Sættes låget på med “klik” lyd (se video nedenfor) , så er flasken helt tæt. Vær dog opmærksom på, at låget kan løsne sig ved rystelser og når flasken går imod noget i tasker med f.eks. bøger og pc’er, hvorfor vi ikke kan garantere at flasken holder helt tæt.

Ekstra låg? Køb det  her.
Retap smart og praktisk med på farten? Køb Retap Sleeve  her

Læs mere om Retap’s livstidsgaranti samt rengøringstips nedenfor + se video guide til hvordan du får låget af og på.
Bliv inspireret i vores guide Pimp dit vand: sådan gør du dit vand mere indbydende  

Læs mere

Med drikkeflaskerne fra Retap kan vi reducere antallet af engangsplastikflasker, der er yderst skadelige og belastende for miljøet – og som typisk er lavet af plastik i meget dårlig kvalitet, der indeholder forskellige skadelige stoffer - herunder bisphenol A og ftalater, som flaskerne udskiller – og i særdeleshed når de genopfyldes.

Det er lidt skørt, at vi køber dyr vand på plastikflaske, når Danmark har noget af verdens bedste postevand, der meget ofte har et højere indhold af vigtige mineraler end vand på flaske. Og så koster vores postevand næsten ikke noget. Med flasken fra Retap får du både en miljøvenlig, smuk og holdbar flaske.

Borosilikatglas, som også anvendes i laboratorier, er et let og solidt materiale, som kan tåle op til flere hundrede graders varme. Flasken er designet uden kanter og hjørner, hvilket gør det let at holde den fri for bakterier, og glasset afgiver ikke hormonforstyrrende stoffer i vandet.

Retap er indbegrebet af skandinavisk, tidløst design. Vi har valgt den størrelse, hvor der er 0,5 liter i, fordi den er let at have med på farten.

Låget, der slutter tæt om flasken, er naturligvis fri for bisphenol A, PVC og
ftalater og findes i forskellige flotte farver.

LIVSTIDSGARANTI

Retap flaskerne sælges med livstidsgaranti, hvilket betyder at skulle det meget slidstærke borosilikatglas, ved et uheld gå i stykker, så send billede og kvittering til os, så sender vi en ny flaske (vi betaler portoen i Danmark). Det ER dog glas, så flasken tåler ikke et tur på et stengulv. Sker det gentagne gange at en flaske går i stykker, forbeholder vi os ret til istedet at refundere beløbet.

RENGØRINGSTIPS

Borosilikatglasset kan få kalkpletter og hvis ikke din opvaskemaskine kan fjerne dem, har vi følgende råd:

Vask din Retap flask (evt. med flaskerenser) og låg før brug
Skyl flasken med rent vand, før du genfylder den.
Lad ikke flasken stå med vand i, når den ikke er i brug.
Fjern kalkpletter med eddike: kom eddike i flasken, sæt låg på og ryst. Bland evt lidt vand i og lad stå natten over.

Sådan får du dit Retap låg af og på