Concept Zero Børste til glassugerør

10.00 Kr.

Medlemspris 9.00 Kr.

Bliv fordelsmedlem her

  • Spar 10%
  • Fri fragt over 500 kr.

På lager

Concept Zero Sugerørsrenser

En special-lavet børste til rengøring. Sugerørsrenseren gør det meget let at fjerne partikler eller madrester fra sugerørne.  Sugerørsrenseren er lavet af rustfrit stål og nylon, og er produceret CO2 neutralt. Børsten kan bruges under høje temperaturer.

Læs mere

 

Ved køb af en S'well luksus termoflaske er du med til at reducere produktionen af plastikflasker, som er med til at skade vores dejlige miljø og grundvand. Endvidere indeholder plastikflasker BPA som et hormonforstyrende stof.
Hvor denne skønne termoflaske er BPA fri og er lavet i rustfri stål, som holder dine drikke kolde i op til 24 timer og varme op til 12 timer. Derudover er flasken kondensfri.

Historien om S’well
Virksomheden blev i 2010 stiftet, hvor missionen var at befri verden for engangs plastflasker. Det har resulteret i denne moderigtige og grønne termoflaske. Endvidere er virksomheden partner med UNICEF USA. Hvor virksomheden har fokuseret på at støtte vandprogrammerne på tværs af Madagaskar - Et land, hvor næsten 50% af befolkningen mangler adgang til rent drikkevand.