Hormon Yoga, 30 min. online program

99.00 Kr.

Medlemspris 89.10 Kr.

Bliv fordelsmedlem her

  • Spar 10%
  • Fri fragt over 500 kr.

På lager

Balance, flow og harmoni til dine hormoner på 30 minutter

Mikkala Marilyn Kissi fra Living Yolates har lavet et vidunderligt yoga-program, der vil give dig balance, flow og harmoni til dine hormoner.

Programmet er designet således at det masserer og stimulerer hele din krop, sætter gang i udskillelsen af affaldsstoffer og ikke mindst stimulerer de kirtler, der producerer kroppens hormoner. Når du vitaliserer organerne og hormonkirtlerne giver du kroppen mulighed for at finde sin egen naturlige balance. Videoen er på dansk.

Mikkalas baggrund er en hybrid af uddannelser og erfaringer inden for dans, yoga, pilates, kinesiologi, ernæring og energiarbejde. Læs mere om hende her 

Gratis 10 min. introduktion til Hormon Yoga
Se herunder  Mikkala Marylin Kissis  gratis introduktion til hormon yoga og hvad der i virkeligheden sker i kroppen, når vi laver yoga, og hvorfor det er så styrkende, nærende og nydelsesfuldt for kroppen.

Online levering:
Download link til videoen finder du på bekræftelesssiden og i din ordrebekræftelse, som sendes til din e-mail, så snart din ordre er gennemført. MP4 filen fylder 424 MB og tager derfor nogle minutter at downloade (så have tålmodighed med den sorte skærm med play symbol).
Iphone: Tryk  på link, åbn i Chrome eller Safari. Vælg download ikonet (kasse med pil ud) og tryk ‘føj til hjemmeskærm’
Android phone: Tryk på link. Tryk på play og  for download.

Læs mere

I denne video giver skønne Mikkala en introduktion til, hvad der i virkeligheden sker i kroppen, når vi laver yoga, og hvorfor det er så styrkende, nærende og nydelsesfuldt for kroppen.

Living Yolates med Mikkala Marylin Kissi er en holistisk form for træning (både i studie og online), hvor yoga pilates og dans smelter sammen og booster din energi og vitalitet samt fylder hjertet med glæde ♥

8 ugers online Living Yolates træningsforløb
Lyst til mere livsglæde, overskud og styrke fra inderst til yderst, så tjek Mikkalas 8 ugers Living Yolates online træningsforløb ud her.