LadyComp – naturlig prævention

Naturlig prævention med 99,3% sikkerhed

Med LadyComp som din naturlige prævention får du 99,3% sikker prævention med mange nyttige oplysninger –  helt uden bivirkninger. Du bevarer din naturlige cyklus og lærer dig selv og din krop bedre at kende. Og så kan du også bruge den til at planlægge graviditet. Det er smart.

Computeren krydstjekker med de indprogramerede data, der findes inde i den (bl.a. alt hvad der findes af kliniske studier hvad fertilitet angår og mere end 1 million forskelligartede cyklusser), den tager højde for bl.a. sæds lange levetid og giver dig så besked om hvorvidt du kan blive gravid eller ej de næste 24 timer.

Læs mere herunder

Hvorfor vælge LadyComp frem for en cyklus / fertilitets app?
Inden du overvejer en billig/gratis app som prævention, så læs med her . Pålidelighed og sikkerhed af en præventionsform hedder på fagsprog Pearl-Index. Visse cyklus app’s er hele nede på 93% sikkerhed, mod 99.3 % på LadyComp + at man skal tage højde for at et almindelig termometer kan have en ret høj fejlmargin. Læs med her 

Bemærk: denne vare ligger på fjernlager og har derfor 3-5 dages leveringstid

4,099.00 Kr.
3,689.10Kr.Bliv goddess medlem

Læs mere

SÅDAN
1. Tag din temperatur om morgenen
2. Registrer når du får din menstruation
3. Se om du er frugtbar i dag

Temperaturmåleren på LadyComp er så fintfølgende, at den registrerer din temperatur med to decimaler. 

Computeren er med et stort farvedisplay og betjeningen og indstillingerne er som vi kender det fra en smart-phone. Nem, let, overskuelig og med mange muligheder. På displayet kan du f.eks. se statistik over din cyklus i en overskuelig farvekalender – og du kan gå 180 dage tilbage i tiden med en Lady-Comp, planlægge ferier fremover i forhold til hvornår du forventes at have din menstruation og mange andre nye spændende funktioner.

Vil du kende endnu mere til din cyklus kan du også tilslutte Lady-Comp til din computer via USB stik og få adgang til fuldt overblik over alle dine gemte data. Du kan selv lave udprint og evt. tage det med til lægen, hvis du har brug for at snakke med hende/ham om din cyklus. Hvad enten det er cyklussen der driller eller måske i forbindelse med at opnå graviditet. 

DET FÅR DU MED

- Lady-Comp, den fylder 9 cm i diameter og vejer kun 130 g.
- 2 x genopladelige AAA batterier ( de er opladede ved køb)
- USB kabel
- Etui, til når du er på farten
- Manual

MERE OM LadyComp

- Produceret i Tyskland
- Forventet holdbarhed 10 – 15 år
- Klinisk dokumenteret Pearl-Index på 0,7 eller omregnet til en sikkerhed på 99,3%
- Registreret som medicinsk udstyr (Richtlinie 93/42/EWG)
- FDA (de amerikanske sundhedsmyndigheder) godkendt
- ISO 13485:2003 + AC 2007 certificerede
- CE mærkede