Tryk og Glad Babysøvn

199.95 Kr.

Medlemspris 179.96 Kr.

Bliv fordelsmedlem her

  • Spar 10%
  • Fri fragt over 500 kr.

På lager

Tryk & Glad Babysøvn med enkel zoneterapi og akupressur for forældre

En af de største udfordringer, forældre til babyer og småbørn møder, er søvnproblemer hos barnet. Derfor har Katrine Birk, forfatter til bestselleren TRYK & GLAD  , skrevet en bog, der handler om typiske grunde til dårlig babysøvn, med tilhørende zoneterapi- og akupressurpunkter, der kan få baby til at sove bedre og længere.

Dårlig søvn hos babyer og småbørn kan bl.a. skyldes et stresset nervesystem, overstimulering, ondt i maven, ondt i ørerne, ømme gummer og andre gener.

TRYK & GLAD BABYSØVN tager fat i disse gener og viser, hvordan forældre selv kan afhjælpe dem og give barnet større velvære, mere ro og bedre søvn.

Alle punkter er tydeligt illustreret, og man kan ikke komme til at behandle forkert. Forældre bruger i forvejen ofte intuitivt at massere, stryge osv.

Katrine Birk er alternativ behandler, underviser og foredragsholder og har diverse uddannelser bag sig bl.a. som kinesisk akupunktør, kraniosakral terapi, fysiurgisk massør, zoneterapi og øreakupunktur.

Bonus: hop med over på Katrines side  hvor du finder video demonstrationer af punkter og zoner fra bogen “Tryk og glad” + diverse spændende bonusmateriale!

Få også skønne tips på Katrines Instagram profil 

Katrine har i 2017 og udgivet Tryk og Glad Babymave   og i 2016 Tryk og Glad   og

Vi synes også at bogen er den oplagte barsels- eller dåbsgave

Forlag: Rosinante
ISBN 9788763852227
Udgivet 01.09.2017
Sider: 128

Læs mere