Hormonel Harmoni

Hormonel HARMONI af Caroline Fibæk og Stine Fürst

I Hormonel HARMONI viser Caroline Fibæk og Stine Fürst dig vejen til en hverdag med mere energi og overskud. Du skal forstå dine hormoner, for når dine hormonniveauer er i harmoni – og hverken for høje eller for lave – så har du det fantastisk!

At være udmattet er en følelse, mange kvinder kender til. Når du mangler energi, kan det både mærkes og ses på din krop. I årevis kan man gå rundt med stress, humørsvingninger, menstruationssmerter, hedeture, fertilitets og vægtproblemer.

Årsagen kan være, at du simpelthen har kaos i hormonerne. Men det er ikke noget, du bare skal finde dig i, du har nemlig mere magt over dine hormoner, end du måske går og tror.

Hormonel Harmoni er en let introduktion til hormonernes verden, der indeholder ”hormontests”, som hjælper dig med at finde ud af, hvor din ubalance ligger. Hormonel harmoni guider dig til hormonel balance og giver dig opskrifter på lækker og hormonvenlig mad.

Få et smugkik i bogen og læse mere om forfatterne herunder.

Hormonel HARMONI udkom d. 1. april 2016 på People’sPress.
Sider ca. 200
Læs forordet til bogen her

249.00 Kr.
224.10Kr.Bliv goddess medlem

På lager

Want a discount? Become a member!

Læs mere

Caroline Fibæk
Naturopath med speciale i kvindens hormonsystem, infertilitet & kvindesygdomme. Caroline begyndte at interessere sig for hormonterapi, da hun manglede overskud under sin første barsel. Caroline står derudover bl.a. bag bestselleren Raw Cakes.

Stine Fürst
Speciallæge i gynækologi og obstetrik. Stine er mor til tre, men har egen erfaring med fertilitetsproblemer. Hun brænder for at dele sine personlige og professionelle viden med andre kvinder, som kæmper med ubalancer i kroppen.