Grøntsagsglæde

349.95 Kr.

314.96 Kr. medlemspris - Bliv medlem

På lager

Hvad skal jeg spise til?

Det får du svaret på i “Grøntsagsglæde”, hvor Emma Martiny fremtryller de dejligste salater og grønne retter i alle regnbuens farver, spækket med den vidunderlige smag af årstidens råvarer.

Fra mættende salatskåle med smagsindtryk fra hele verden over enkle og sprøde rå salater til grønne retter med sødmen fra bagte rodfrugter, den fyldige smag fra ristede svampe eller den syrlige friskhed fra farvestrålende bær.

For eksempel kan du byde foråret velkommen med en frisk og sprød ærtesalat med bagte radiser. Du kan give sommerens grillaften et skud grønt med grillet romainesalat med majs. Eller hvad med at tage efterårets farver med ind på tallerkenen med en caprese af butternutsquash med figner, burrata og balsamicoglace. Og du kan holde vinterkulden for døren med krydret helstegt blomkål med sumak og tahindressing.

Du får desuden en ”værktøjskasse” af dressinger og dips samt krydret, knasende drys, som giver dig masser af variationsmuligheder og løfter de forskellige retter til nye højder.

Emma Martiny  er madskribent og livsstilsblogger. Hun kan slet ikke skjule sin begejstring, når hun spotter et bundt nye gulerødder på torvemarkedet, når de første økologiske danske jordbær sælges ved små boder i vejkanten, eller når et lille hokkaidogræskar minder om, at efterårets glød og hygge venter lige om hjørnet.

“Grøntsagsglæde” er Emmas fjerde kogebog og opfølger til succesen “Skønne salater og vidunderligt tilbehør”.

Udgivelsesdato: 04-05-2018
Sprog: Dansk
ISBN13: 9788777499968
Sidetal: 250
Vægt: 1050 g, Højde: 28 mm, Bredde: 195 mm, Længde: 260 mm
Forlag: FADL´s Forlag
Format: Hardback

Læs mere