Go’ Samtale

199.00 Kr.

Medlemspris 179.10 Kr.

Bliv fordelsmedlem her

  • Spar 10%
  • Fri fragt over 500 kr.

På lager

Go’ samtale om livets store og små spørgsmål

SÅ fine, kærlige samtalekort, der giver dialog og mere kvalitetstid.

Kan nærvær blive dagligdag frem for sjælden luksus? Go’ Samtale er en enkel hjælp til netop det.

Gennem samtaler om livets store og små spørgsmål øges forståelsen, kendskabet og respekten for hinanden. Det gør en nærværende forskel.

Go’ Samtale er 90 illustrerede samtalekort om livets store og små̊ spørgsmål. Hvert kort har sit eget emne, og tre spørgsmål hjælper jer i gang med spændende samtaler.

Se video om spillet, idéen og den skønne familie bag Go Samtale lige herunder.

Eksempler på emner:
Selvtillid, sociale medier, ansvar, miljø, udseende, respekt, mod, skærmtid, bekymring, døden, tillid, tålmodighed + mange flere

Træk et kort og styrk jeres forståelse og sammenhold i familien ved at lytte til hinandens tanker, følelser og holdninger.

Brug fx kortene, når I spiser sammen eller på køreturen.

På illustrationerne møder I en familie på fire og situationer fra hverdagen. Se vidoe her under

Læs mere

Firmaet og historien bag
Go' Samtale er udviklet af aarhusianske Simply Family, som arbejder for trivsel og styrkede relationer i familier ved at udvikle produkter, der fremmer nærvær, sammenhold og gode vaner.

Simply Family udgøres af Ann Charlotte Nørremark (gift, mor til to, Cand. pæd. i pædagogisk antroplogi) og Johannes Thomsen (gift, far til tre, kommunikations- og projektleder).

Idéen til Go' Samtale opstod under en oprydning i legetøjsbunken, hvor Johannes fandt over et gammelt sæt Sorteperkort. Tanken var først at smide kortene ud. Da han i længere tid havde overvejet, hvordan de i familien kunne tale mere med hinanden, tog han i stedet en sprittusch og skrev ca. 30 af livets vigtige ord og begreber på kortene.

Gennem en periode brugte familien kortene ved nogle af deres aftensmåltider. Børnene kappedes om at trække et kort, og så forsøgte de ellers at definere og stille hinanden nysgerrige spørgsmål inden for emnet. Samtalerne var af varierende længde og kvalitet, men gav alligevel en oplevelse af dybere indsigt i hinandens tanker, følelser og holdninger. Nærværet omkring måltidet steg!

Efter denne spæde begyndelse udviklede Ann Charlotte og Johannes sammen en demoversion, hvor der ud over kortets emneord var skrevet 3 hjælpespørgsmål. Testversionen blev afprøvet i 23 familier og konceptet rettet til.

Go' Samtale er Simply Family's første produkt. Det blev bragt på markedet i juni 2019.