Få fordele som gudinde-medlem

Fra: 89.00 Kr. / måned

Clear
Want a discount? Become a member!

VÆLG MEDLEMSSKAB:
89 kr. per måned
83 kr. per måned ved køb af 3 måneder til 249 kr.
65 kr. per måned ved køb af 6 måneder for 390 kr.

OBS! (Vil du gerne bestille varer med rabat nu? Så køb dit medlemsskab først, log ind og bestil).

HVAD FÅR DU I FORDELSKLUBBEN?

FRI FRAGT i vores webshop ved bestilling for minimum 500,-

10% RABAT i vores webshop på ALT (minus forvejen nedsatte varer)

Medlemsskabet er ikke bindende. Du kan nemlig melde dig ud igen med et museklik – eller ved at give os et kald. Har du meldt dig ind for 3 eller 6 måneder, men fortryder, så refunderer vi det resterende beløb. Dog minimum 1 måneds betaling.

✔ BONUS! Yoga-program og gudinde-visualisering
Hormonyoga  30 minutter
Green Goddess Visualiseringen  22 min.

Inspirerende videokurser og andre lækkerier

LIGE NU!  JUICING: Boost din krop med friskpresset juice

Vi er vilde med juice! Jo grønnere, jo bedre. Og vi vil gerne inspirere dig til at forkæle og nære din krop med en masse lækre juicer.

Derfor har Carolina Cia har lavet et video-kursus til dig om juicing. På kurset viser hun, hvordan du let presser lækre og farverige juicer. Carolina guider dig gennem valg af udstyr, råvarer, opskrifter, smage, farver, olier, opbevaring, rengøring osv. osv.

Carolina Cia er passioneret ‘juicer’ og deler på e-kurset en masse tips og tricks til, hvordan du let og ubesværet presser en masse lækre juicer.

BONUS-KURSUS
Anti-stress og glad mave

– lær at give dig selv zoneterapi og akupessur med Katrine Birk

Skønne Katrine Birk lavet et video-kursus til dig, hvor du lærer effektive zoneterapi og akupressur-punkter mod stress og fordøjelsen.

I kurset guider Katrine Birk dig gennem en masse beroligende punkter/zoner, som kan hjælpe din krop, dit nervesystem og dit sind med at få ro på. Du kan derfor opleve at stresse mindre, sove bedre, få større mentalt overskud og opleve at din krop fungerer bedre, fordi den får den ro der skal til, for at skabe balance.

Derudover lærer du også zoner og punkter, som kan hjælpe din mave til at få mere balance. Især op til juletiden, hvor vi kan have tendens til at overspise, eller spise mad maven ikke er vandt til. Ved hjælp af disse tryk, kan du opleve at lindre forstoppelse, diarré, oppustethed og andre mavegener.

Temaet består af videoguides, hvor Katrine viser punkterne og zonerne, samt tilhørende PDF’er med billeder af punkterne, som du kan printe ud, så det er let for dig, at gense punkterne ♥

Abonnementet auto-fornyes ved abonnements-udløb.

Læs mere

Hvor finder jeg club'en og hvordan får jeg adgang?

Club'en finder du lige her på GreenGoddess.dk via FORDELSKLUB  i hovedmenuen. Så snart du har bestil et medlemsskab herunder har du adgang.

Har du ikke en kundeprofil, vil du modtage mail med login-oplysninger.