7 grunde til at vælge Daysy

Vil du gerne undgå kunstige hormoner?

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Overvejer du Daysy Cyklus Computer, men har du lige et par svar, du mangler at få? Så kig med her. Finder du ikke svaret, så skriv eller ring til os 🙂

Vil du gerne undgå kunstige hormoner?

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Der er mange fordele for dig - og for naturen - ved at gå undgå kunstige hormoner.

Her får du 7 fordele ved Daysy:

1) Du bliver 100% fri for kunstige hormoner og Daysy har ingen negative bivirkninger.

2) Daysy har en sikkerhed på 99,4%, der er klinisk dokumenteret.

3) Du undgår kunstige hormoner, der sætter dine hormoner ud af spil!

Vidste du, at man ikke har ægløsning, når man bruger hormonbaseret prævention?

De færreste tænker over, at når man tilfører hormonerne østrogen og progesteron, som fx ved p-piller og hormonspiral, bliver modningen af ægget og selve ægløsningen forhindret. Det skyldes, at de kunstige hormoner hæmmer kroppens egne kønshormoners stimulerende virkning på æggestokkene og deres naturlige hormonproduktion.

Østrogen (ethylenestradiol): Hæmmer det overordnede kønshormon, der medvirker til modning af ægget. Resultat: Ingen ægmodning.

Progesteron (gestagen): Gestagen hæmmer det overordnede kønshormon, der fører til ægløsning. Resultatet: Ingen ægløsning.

4) Du undgår et fremmedlegeme i din krop, som en spiral. Det har ofte flere bivirkninger end vi tænker over. Bl.a. at kroppen kan reagere med at producere leukocytter, fordi den tror, der er en inflammation i kroppen, som skal bekæmpes.

5) De færreste ved, at urin fra kvinder på p-piller forurener vores vand (også drikkevandet) med østrogen og ethinylestradiol (kunstigt østrogen-lignende hormon) og gestagen (kunstigt progesteron-lignende hormon). Med Daysy undgår du at bidrage til den utrolig negative effekt på naturen - og på kommende generationer...

6) En cyklus computer støtter dig i at lære din cyklus og dens signaler at kende, når kroppen ikke er påvirket af kunstige hormoner. Det er en fantastisk rejse i at lære sig selv bedre at kende og mærke alle processerne i kroppen på en helt ny måde. Og faktisk fortæller din cyklus og din menstruation en masse om dit helbred. Det er meget spændende 🙂

7) Daysy viser med 99% sikkerhed hvor din ægløsning ligger. Dette er en stor fordel, når man ønsker blive gravid.

Vi møder rigtig mange kvinder, der gerne vil undgå kunstige hormoner, der sætter deres egen hormonproduktion - og ægløsning - i stå og styrer deres cyklus kunstigt.

Og faktisk synes vi, det er ærgerligt, at ca. 50% af danske kvinder udsætter deres krop for kunstige hormoner hver dag via deres prævention.

Derfor ledte vi efter en ny, sikker og løsning til at hjælpe kvinder med at finde ud af, hvornår de er fertile og ikke fertile - på en 100% naturlig måde.

Vi udvalgte Daysy Cyklus Computer og lige om lidt lander en ny opgraderet version af Daysy i Danmark - nemlig Daysy 2.0. med bluetooth.

Om Daysy 2.0: 

✔ har over 99% sikkerhed

✔ er baseret på 30 års research og 5 mio cyklus-målinger

✔ er klinisk dokumenteret

✔ er udviklet i Tyskland og af en tysk læge med 30 års erfaring

❤️ rødt lys = Du kan blive gravid og skal bruge prævention
💚 grønt lys = Du kan have ubeskyttet sex

Spørgsmål?

Skriv eller ring til os hos Green Goddess, hvis du har spørgsmål, eller hvis noget driller. Så skal vi nok hjælpe dig på vej. Mail hej@greengoddess.dk eller tlf. 5388 9975. Daysy bliver anbefalet af Caroline Fibæk, gynækolog Stine Fürst og Hormonkuren.

Du kan du også træffe valget om at få et liv uden syntetiske hormoner.

Bestil Daysy Cyklus Computer her - og husk du får fri fragt og rabat, hvis du er medlem af vores Fordelsklub.   

Green Goddess anbefaler

  • Alteya Organics Lip Balm Vanilla & Geranium Lip Balm, øko - flere varianter 39.00 Kr. 29.00 Kr.
  • Naturativ Hand Balm , øko, 100 ml. Revitalising Naturativ Hand Balm , øko, 100 ml. - flere varianter 129.00 Kr.

    116.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Plent Marine Collagen, natural 300 gr. Fra: 359.00 Kr. Fra: 299.00 Kr.